Deel deze pagina

Don't wait for the wake-up call, act now.

Even kennismaken

Bij Wellnesscoach Medemblik staat de persoonlijke benadering centraal. In alle behandelingen werken wij discreet en vertrouwelijk. Alles wat jij vertelt, blijft binnen de vier muren van onze behandelkamer.
Wie ik ben, lees je hier!

Ik ben Inge Kuyt. In mijn praktijk Wellnesscoach Medemblik en op mijn landgoed Buitenplaats Medemblik, coach en train ik  professionals die worstelen met de eisen en verwachtingen die hun organisatie, functie of werk- of privé-omgeving aan hen stelt.

Mijn specialismes liggen op het gebied van depressieve klachten; laag zelfbeeld; burn out klachten en schaamtegevoel.
Ik help je om met deze eisen en verwachtingen om te gaan door je bewust te maken van je eigen kracht en ambities. Daardoor ben je in staat om heldere keuzes te maken en te focussen op waar je goed in bent én wat je graag doet. Zo krijg je weer energie, kun je je ontwikkelen in je werk en je persoonlijke leven en met plezier werken aan een succesvolle carrière.
Het goud  in jezelf naar boven halen en dat benutten in de dagelijkse realiteit. Dat is waar Wellnesscoach Medemblik voor staat.

Ieder mens heeft een unieke kracht in zich. Die geeft hem zelfvertrouwen en biedt de sleutel tot persoonlijke ontwikkeling, ambitie en succes.

Ik geloof dat ieder mens vroeg of laat in staat is deze kracht te ontdekken en te gebruiken om zijn dromen op eigen wijze waar te maken en een gelukkig mens te worden. Sommigen hebben hun unieke kracht al vroeg ontdekt en benut, anderen hebben een crisis, een leerproces en een steuntje in de rug nodig om zich bewust te worden van hun kern.

Ik vind het belangrijk om mensen dat zetje te geven waardoor zij in staat zijn vanuit hun diepste waarden en kracht te leven en te werken. Ik heb zelf ervaren hoe louterend het is om vanuit twijfel, onrust en verwarring te groeien naar rust, helderheid, vertrouwen en geloof in je eigen kunnen. En hoe ondersteunend het is dat je dit wel zelf maar niet alleen hoeft te doen.
Ik ben degenen die mij daarin hebben begeleid erg dankbaar. Maar uiteindelijk ben jij het zelf die je eigen unieke bron weet aan te boren en kan laten stromen. Ik begeleid je graag daarbij.


Met een hoog empathisch vermogen en een zorgzaam, rustig karakter zal Inge je gedurende je sessies gaan begeleiden. Door haar vaardigheid in zowel de Nederlandse als de engelse en duitse taal is ze in staat om in deze talen te coachen of counselen. Door haar afkomst en contacten met andere culturen kan ze je vooral goed begeleiden als je tussen twee klimaten en culturen zit en daardoor tegen dilemma’s aanloopt, maar centraal staat dat Inge er voor iedereen met elk probleem is.


Een coach vinden waar je een klik mee hebt kan nogal een uitdaging zijn. Je moet bij elkaar passen en jij moet je comfortabel voelen om jezelf te zijn en alles uit te durven spreken. Twijfel jij of ben je benieuwd of die klik er is? We maken graag kennis! Bel ons gerust of kom eens langs!

Schrijf hier uw bericht. Vul het formulier in: