referenties

Inge is communicatief sterk en heeft  bijzonder snel in de gaten waar de schoen wringt. Doelgericht gaat ze direct met je aan het werk en laat je zelf de antwoorden ontdekken. Het is heerlijk om in 6 maanden tijd tot een resultaat te komen waar de psycholoog in 6 jaar niet aan toegekomen is. Het "gereedschap" wat Inge mee geeft is handzaam en blijft ook practisch als de behandeling beëindigd is en je zelfstandig verder kan.

Yvonne, zilversmid


Wij hebben met het team een paardencoach sessie gedaan als workshop. Heel verrassend en verhelderend om te zien dat onze manager een heel andere rol bleek te hebben. We zijn als team veel meer een eenheid en denken nog steeds met veel plezier terug aan deze sessie. Het is ondertussen alweer een maand geleden, maar inspireert ons nog steeds. Onvoorstelbaar dat je in één dag met elkaar zoveel kan leren.  We kunnen het iedereen aanbevelen!


Martine, overheidsfunctie

Het is erg fijn om met Inge te kunnen praten en inzicht  te krijgen in allerlei processen. Door haar enorme schat aan kennis en ervaring, laat zij je vanuit verschillende perspectieven zien, hoe je jouw eigen situatie zou kunnen verbeteren. Iedere sessie weer voelde ik mezelf een klein stukje positiever en zekerder worden. Ik ben haar zo dankbaar dat zijn mij mijn zelfvertrouwen en levensvreugde weer heeft weten wakker te maken. Dat gun ik iedereen.


Jan Willem, ondernemer in de vastgoedbranche